3.jpg

MARIN OIL 

Γράφουμε Ιστορία

Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Marin Oil ξεκίνησε από τον Μαρίνο Δ. Ιωαννίδη, το 2015 με έδρα στον Πειραιά. Δραστηριοποιείται στον τομέα των απολυμάνσεων/ απεντομόσεων και μυοκτονιών καθώς και στην διανομή πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Μέσα από επαγγελματική σκληρή δουλειά, μέριμνα για τον πελάτη και το περιβάλλον φιλικές τιμές και συνέπεια έχουμε καταφέρει να θεσπιστούμε ως μια εκ των κορυφαίων εταιριών στον τομέα των απολυμάνσεων. Η συνεχώς ανανεούμενη εμπιστοσύνη κορυφαίων αθλητικών σωματείων, βιομηχανιών, εστιατορίων και καταστημάτων λιανικής όπως και επίσης οι δεκάδες πολυκατοικίες που διαχειριζόμαστε αποτελούν για εμάς το καλύτερο εχέγγυο που μπορούμε να σας δώσουμε για να μας επιλέξετε. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν το βασικό μας τρίπτυχο για την επιτυχία πάντα με σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον. 

rentokil-calendar-disinfection-blog-2-ba
 

Υπηρεσίες

Απολύμανση

Καλείται η διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνεται η εξάλειψη ή η μερική καταστροφή ή η αναστολή του πολλαπλασιασμού των μικροοργανισμών, εκτός των σπόρων, με χημικά μέσα, σε αντικείμενα και επιφάνειες. Η διαδικασία αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, ανάλογα με το επίπεδό της, που κυμαίνεται από τη σποροκτονία έως τη μείωση του αριθμού των μικροβίων.

Disinfection-and-Cleaning-Services.jpeg

Απεντόμωση

Η Απεντόμωση αναφέρεται στον έλεγχο και την καταπολέμηση όλων των ειδών των εντόμων, ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, δροσόφυλλο, σκώρος, σφήκα), ερπόντων και βαδιστικών (κατσαρίδα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, αράχνες, τσιμπούρια, ψείρες, μυριάποδα, εκατοντάποδα, σκορπιός, τερμίτες, σαράκι), στον χώρο του ενδιαφέροντος.
Η Απεντόμωση αποτελεί αναπόσπαστη υπηρεσία για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς - βιομηχανικούς χώρους καθώς και για οικίες μιας και τα έντομα είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών.

istockphoto-503140566-612x612.jpg

Mυοκτονία

Κύριος στόχος της Μυοκτονίας είναι η πλήρης απαλλαγή του χώρου από τα τρωκτικά τα οποία αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους κινδύνους της δημόσιας υγείας λόγω της μετάδοσης σοβαρών ασθενειών στον άνθρωπο. Για την επιτυχή καταπολέμησή τους είναι απαραίτητη η γνώση της βιολογίας τους, η γνώση του τρόπου εφαρμογής των μέσων καταπολέμησης και η μελέτη και κατανόηση των ιδιαίτερων συνθηκών του χώρου που έχει προσβληθεί από τρωκτικά.

myoktonia-2.jpg

Πετρέλαιο θέρμανσης

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης: Σας παραδίδουμε το πετρέλαιο σε ιδιόκτητα βυτιοφόρα που φέρουν όλα τα απαραίτητα και νόμιμα πιστοποιητικά. Πετρέλαιο άριστης ποιότητας, αλλά και πλήρως εγγυημένης ποσότητας φτάνει σε εσάς στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

petrelaio-thermansis-odigies--2-15-10-20

Πετρέλαιο κίνησης

Διανομή πετρελαίου σε σκάφη: Εμπιστευθείτε το πετρέλαιο της Marin Oil για το δικό σας σκάφος, και σε συνδυασμό με το έμπειρο & ευγενικό προσωπικό της καθώς και με τα πλήρως πιστοποιημένα και ιδιόκτητα βυτιοφόρα της, θα λάβετε το εγγυημένο αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε.

unnamed.jpg
 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

21 0410 0550

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

 
Red Leaves

Marin Oil News n Updates

 
Untitled

Soccer live για Marin Oil

Untitled

In.gr - Μελίνα Μερκούρη 

Π.Α.Ο._Ρουφ_logo.jpg

Γήπεδο Παο Ρουφ - Marin Oil 

Untitled

Παο Ρουφ Κ 14

Get in Touch
αρχείο λήψης.jpg

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ